Garrido cover

Vergoedingen

We vinden het leuk om de rust en het plezier die we zelf op deze plek ervaren, ook met anderen te delen. Daarnaast hebben we de wens om het droge, hier vaak gemaltraiteerde land (monocultuur, wateruitputting etc.) op een ecologische wijze te beheren en zo deze plek tot een nog plezieriger verblijfplaats te maken voor plant, boom, mens en dier.

Onze prioriteit met de eco-boerderij ligt dan ook niet in de richting van geld verdienen (ons inkomen verwerven we in de maanden dat we in Nederland zijn), maar om de diversiteit in bomen-, planten- en dierenleven te stimuleren. Vooral het planten van bomen in deze zonbeschenen, droge, verarmde en rotsachtige bodem helpt om langzaamaan deze plek weer biologisch gezond te maken.

De vergoeding die we voor je verblijf hier vragen komt direkt ten goede aan verdere opbouw en uitbouw van natuur, landschap en boerderij.


2 persoons kamer, per nacht per persoon

€ 14,--

kamperen, per nacht per persoon

€ 5,50

ontbijt, per persoon

€ 5,--

warme vegetarische maaltijd (mee eten), per persoon

€ 10,--

huishoudgeld-bijdrage mee-werkers, per dag

€ 5,--

  • "Kamperen" kan op een terrein waarop de tent geplaatst kan worden. Er zijn geen "camping" fasciliteiten.
  • Als je bereid bent om aan te pakken, maar je financiele middelen zijn beperkt, dan is het werken tegen een huishoudgeld-bijdrage een mogelijkheid. Zie werken op de boerderij.
  • Alle prijzen zijn in Euro's.